Om Bilsport & MC

Vi lever hobbyn precis som du, så när du kontaktar oss kommer du alltid kunna prata med någon som förstår.

Integritetspolicy

Bilsport & Mc Specialförsäkring är ett varumärke inom försäkringsbolaget Moderna Försäkringar. Vi erbjuder specialförsäkringar för entusiastfordon och det vi är mest stolta över är våra medarbetare som lever hobbyn på precis samma sätt som du och tillsammans har vi mer än 100 år av samlad erfarenhet och kunskap. Med andra ord, vi vet hur det känns att nervöst vänta i startfållan till Gotland Grand National, vet hur det är att stå i dikeskanten med ett trasigt hjullager på väg till bilträffen eller hur det kan bränna av trötthet i baksidan av låret när din HD-knöl vägrar starta. Med denna erfarenhet i bagaget skapar vi specialförsäkringar som ska göra ditt fordonsägande enklare. Vi vet vilken typ av problem som kan dyka upp när man äger en gammal bil, hoj eller moppe, för att vi, helt enkelt råkat ut för dem själva. Därför tycker vi till exempel att du ska få välja verkstad vid skada, eller välja att reparera själv om du hellre vill göra det.


Vi läser ständigt på om olika trender och grottar ner oss i utvecklingen av tillbehör. Vi ser också till att ha koll på värdet på just ditt fordon. Inte sällan får vi med glädje rådgöra och guida våra kunder i allt möjligt som rör fordonshobbyn. Det kan vara allt från mektips, till att rekommendera en skräddare för ett inredningsjobb, eller rekommendera skyddsutrustning för hojåkning. Att ha en nära relation till våra kunder är stommen i vår affärsidé. Vi är därför inte ett företag som låser in oss på kontoret och väntar på att telefonerna ska ringa. Istället spenderar vi otaliga timmar på olika träffar och evenemang för att träffa och umgås med likasinnade.

Vi stödjer raggarbilkulturen lika väl som sportbilskulturen. Chopperkulturen lika väl som touringkulturen. Vare sig du kör patinerad pilsnerkärra eller vintage Ferrari, långgaffel eller plastraket så hittar du likasinnade hos våra medarbetare. Vi finns här för dig och respekterar dig och ditt motorintresse oavsett vad du kör.

Bästa Hälsningar, 

Bilsport & Mc Specialförsäkring